Dierenartspraktijk C. van Dijk
Zuideinde 53
1511 GB Oostzaan
(Tel) 075-6843092
(Fax) 075-6848082

Vanuit Zaandam 'binnendoor', via Poelenburg
(niet toegestaan op maandag tot en met vrijdag tussen 6.00 en 9.00):

Vanaf de Poelenburg gaat u het Weerpad op en u passeert jachthaven de Hippert. U rijdt circa 2 km rechtdoor over de Kerkstraat tot aan de T-splitsing. Hier gaat u rechtsaf het Zuideinde op. Na een paar honderd meter gaat u over een flauw bruggetje en ziet u aan uw linkerhand het witte pand van de praktijk met uithangbord

Vanaf de Den Uylbrug / Zaandam-zuid:
U komt aanrijden over de N516, een autoweg. U gaat rechtdoor richting Oostzaan. Op de kleine rotonde gaat u rechtdoor. Bij het kruispunt met de stoplichten aangekomen, hier begint de bebouwde kom Oostzaan, gaat u linksaf het Zuideinde op. Uw bestemming is nu nog circa 500 meter rijden. U gaat de tweede zijstraat aan uw rechterhand voorbij en enkele huizen hierna ziet u aan uw rechterhand het witte pand van de praktijk met uithangbord.

Vanaf de A10 ring Amsterdam:
U houdt de A8 aan, richting Zaanstad, Purmerend en Leeuwarden. Volg hierna de route zoals hieronder beschreven.

Vanaf de A8:
Bij het knooppunt Coenplein neemt u de afslag 'Oostzaan Zaandam-Zuid'. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf, richting Oostzaan. Op de kleine rotonde gaat u rechtdoor. Bij het kruispunt met de stoplichten aangekomen, hier begint de bebouwde kom Oostzaan, gaat u linksaf het Zuideinde op. Uw bestemming is nu nog circa 500 meter rijden. U gaat de tweede zijstraat aan uw rechterhand voorbij en enkele huizen hierna ziet u aan uw rechterhand het witte pand van de praktijk met uithangbord.

Vanuit Amsterdam-Noord / Tuindorp-Oostzaan:
Het Zuideinde in Amsterdam-Noord gaat over in het Zuideinde in Oostzaan zodra u onder het viaduct van de ring A10 door rijdt. Vanaf het viaduct rijdt u nog circa 1,5 km rechtdoor. U passeert de kruising met aan uw rechterhand de entreeweg naar recreatiegebied 't Twiske. Vervolgens gaat u de tweede zijstraat aan uw rechterhand voorbij en enkele huizen hierna ziet u aan uw rechterhand het witte pand van de praktijk met uithangbord.

Kaart 1

Kaart 2